Zonwering Oldenzaal

Zonwering op maat in Oldenzaal

Het inmeten van zonweringen is een hele precieze taak. Op de millimeter af moet het goed gebeuren. Wanneer er een klein foutje is gemaakt, kan het voorkomen dat de gehele zonwering niet past. Onze gediplomeerde monteurs van Vincent Zonwering uit Oldenzaal weten hier raad mee. Met onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we precies de maten opmeten en bieden we maatwerk voor uw zonwering. Mochten ook wij een foutje maken, dan zorgen we dat dit wordt opgelost!


Zelf inmeten?

Hebt u liever alles zelf in de hand en wilt u het inmeten zelf doen? Let dan op de volgende zaken:


 • Knikarmscherm: dit mag zo breed mogelijk opgemeten worden. Een knikarmscherm heeft namelijk een flauwe hoek van het doek, waardoor er zijdelings zon binnen kan vallen. Natuurlijk moet u er wel op letten dat het doek nog opgerold moet worden.
 • Vouwgordijnen & rolgordijnen: Meet de exacte afstand en geef dit door. Bepaal wel of u hem op het kozijn of op de muur wilt plaatsen.
 • Screens & rolluiken: bepaal eerst te plaats van de geleiders. Op het kozijn? Op de muur? Er tussenin? Meet de exacte ruimte van de buitenkant van de geleiders. De maat van de geleiders is afhankelijk per product.
 • Shutters: de tip die we hierbij geven is: doe dit niet zelf! Dit gaat om precisiewerk.

 • Kleuren, bediending en materiaal

  Naast het inmeten bieden we ook maatwerk van uw zonwering door middel van kleuren, materialen en bediening. U bepaalt zelf wat u wilt en wat bij uw eisen, budget en wensen past! Het inmeten van uw zonneschermen is gratis, wanneer u ze bij ons besteld.


  Showroom in Oldenzaal

  We nodigen u graag uit in Oldenzaal in onze showroom voor een persoonlijk gesprek. Hier kunnen we alles goed uitleggen en alle mogelijkheden bespreken. Het maatwerk van uw zonwering nemen we graag van u over!